Levering inden for 2-3 hverdage til Danmark.

Om Smykkesmedjen

Velkommen til Smykkesmedjen

Smykker andre ikke har
En verden af unikke smykker

Hvorfor handle hos smykkesmedjen ? 

Fordi du får Smykker andre ikke har

Vil du forkæle dig selv eller én, du har kær med et unikt smykke, der er fremstillet med hjertet og  med passion, så kan jeg hjælpe dig med et enestående smykke ingen andre har.

Hos Smykkesmedjen får du smykker andre ikke har.  Alle smykker er håndlavede unika smykker i højeste kvalitet, fremstillet på eget værksted efter eget design.

“Vil du komme til en fest, i samme tøj som en anden?” Det vil jeg ikke, det er derfor jeg kun fremstiller et af hvert smykke. Har du det på samme måde, så køb unika smykker fremstillet af Smykkesmedjen

Det siger mine nogle af mine kunder

På facebook
Anita Væversted Nielsen  anbefaler Smykkesmedjen.
  1. februar · 

⭐⭐⭐⭐⭐ Den aller bedste service som Lena formår at give. Hun overholder aftaler til punkt og prikke. Har fået de smukkeste kobberbryllups ringe med den flotte indpakning. Vil til enhver tid anbefale at få lavet Unika smykker ved Lena💞

På google maps.

Chris Agr

⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg er glad for min nye halskæde, og kan lide at have et smykke jeg er den eneste der har.

Vil du se flere anmeldelser af smykkesmedjen på Google maps så klik her

Smykkesmedjen er citeret i bladet "Forbrugerrådet Tænk" April 2020 side 19

 

HVEM ER JEG?

Mit navn er Lena Blomgren.

Jeg er ejer af Smykkesmedjen. Jeg har fremstillet smykker i mere end 25 år, hvor jeg har fået stor erfaring med de forskellige discipliner inden for smykkefaget. Jeg valgte i 2013, at blive smykkesmed på fuld tid, da jeg startede Smykkesmedjen

Jeg arbejde for, at bevare det gode håndværk i smykkefremstilling og fremstiller smykker for at være med til at bevare et originalt dansk alternativ til masseproducerede fabriks smykker fra Asien.

 

ASYMMETRI, GEOMETRI OG SMYKKER MED KANT

Jeg går meget op i, at hvert smykke fortæller en historie og har sit eget særpræg. Jeg udvikler med kreativitet, finurlighed og stor indlevelse smykker, du med garanti ikke kan finde andre steder. Jeg vil hermed give dig et indblik i, hvor jeg får min inspiration fra:

I mit arbejde med at udvikle unikke smykker lader jeg mig inspirere af det nære og umiddelbare. Guld, platin og diamanter har eksempelvis aldrig tiltalt mig, da jeg ikke bryder mig om materialerne, og jeg synes, at de er for perfekte og kolde. De mangler den indre glød og sjæl, og derfor vil du aldrig opleve smykker fremstillet i disse materialer af mig. Derimod benytter jeg oftest sten, sølv, messing og kobber, da jeg synes, at de giver nogle gode muligheder for at skabe smykker med kant og personlighed.

Jeg har altid været tiltrukket af asymmetriske sammensætninger, da det kan dyrke det 'uperfekte'. Formerne på de forskellige geometriske figurer har ligeledes altid fascineret mig. Eksempelvis har jeg altid synes, at de græske navne for disse er sjove; hexagon = sekskant, trigon = trekant, pentagon = femkant, oktogon = ottekant.

Jeg er inspireret af det naturlige. Jeg ynder derfor at gå og finde sten på stranden, vejen eller til messer, som jeg så senere sliber, polerer og indfatter i anderledes smykker. Jeg nyder at slibe smykkesten og ædelsten og indfatte disse i en speciel og personlig sølvindfatning. Jeg mener, et unikt smykke og ædelsten kan bruges til at understrege din helt egen unikke personlighed.

Smykkesmedjen

MIN KREATIVE BAGGRUND

Jeg har et mangesidet C.V. bag mig, der blandt andet tæller en blomsterdekoratør uddannelse fra 1989, en kontoruddannelse fra 1992 samt en uddannelse inden for metal og smykkesmed fra 2012.

Jeg blev færdiguddannet som metalsmed i 2012 på Københavns Tekniske Skole, der står for uddannelsen af guldsmedlærlinge og fik karakteren 12 i mit endelige afslutningsprojekt. Da jeg ikke kunne få en voksen lærlingeplads efter endt skoleuddannelse, valgte jeg at starte min egen virksomhed og springe ud i et job som smykkesmed på fuld tid. 

Igennem årene har jeg gået på en del kurser inden for sten- og ravslibning, sølv og smykkekurser. Det vil sige, at jeg udover ovennævnte også er stensliber, hobbygeolog, designer og opfinder.

Desuden er jeg er person, der:

  • Altid har noget med hjerter - om det er sten eller smykker formet som et hjerte - mine initialer LB sat sammen bliver til et hjertelogo - hjertet til jul eller på en snor
  • Samler på citater og andre kloge ord
  • Ynder at nyde cappuccinos, lakrids og andet lækkert
  • Elsker det danske vejr, med alle de skiftende årstider – men indrømmer da gerne, at jeg er mere til sol og varme end slud og regn
  • Mener, at man aldrig bliver for gammel til at lære noget nyt og forsøger at lære en ny ting hverdag
  • Som generelt tror på, at alle mennesker er gode, og som derfor altid i sidste ende vil gøre det rigtige. Måske er jeg naiv – men har vi alle ikke brug for at tro på, at det gode altid vinder.

Vil du have “Smykker andre ikke har” så se mere på Smykkesmedjen.dk og find smykket til din unikke personlighed.  

 

”Unika håndlavede halssmykker er smykkekunst – det er ikke kun et smykke” citat Lena Blomgren, smykkesmed, Smykkesmedjen.dk

Smykkesmedjen, håndlavede smykker, unika smykker

Jeg er altid interesseret i at hjælpe dig med at fremstille et smykke efter din egen smag. Du kan blive inspireret af mit smykkekatalog her. Jeg vil med glæde fremstille en særlig variant til dig, der lige nøjagtigt understreger din personlighed.

.