Fri fragt fra 999 kr. Fri returnering inden for 30 dage. Levering inden for 2-3 hverdage.

Om Smykkesmedjen

Velkommen til Smykkesmedjen

Smykker andre ikke har
En verden af unikke smykker

Hvem er jeg?

Mit navn er Lena Blomgren.

Jeg er ejer af Smykkesmedjen. Jeg har fremstillet smykker i mere end 20 år, hvor jeg har fået stor erfaring med de forskellige discipliner inden for smykkefaget. Jeg valgte i 2013, at blive smykkesmed på fuldtid, da jeg startede Smykkesmedjen.

Hos Smykkesmedjen får du altid den højeste kvalitet og et unikt og enestående smykke, der med indlevelse, passion og stor erfaring er udviklet til at forkæle lige netop dig eller én, du har kær. Mit mål er at hjælpe med, at fremhæve det unikke ved den enkelte person, så alle ikke ligner hinanden. Hæderlighed, faglig stolthed, personlighed og karakter er vigtige egenskaber for mig, og det lader jeg skinne igennem i mine unikke kreationer.

Smykkesmedjen.dk er en iværksættervirksomhed, der har specialiseret sig i fremstillingen af håndlavede unika smykker. Jeg vil gerne fremhæve det unikke, det særlige og det enestående ved alle mine smykker, der enten er håndlavede unika smykker eller fremstillet i limited editions. Der vil stadig være mindre forskelle og variationer i limited edition-serien, så helt ens vil de aldrig blive, og du vil altid kunne føle dig speciel og unik.

Når du køber eller får et håndlavet smykke, der er fremstillet af mig, er det en del af en passion og vision. Jeg fremstiller det specielle – det unikke – det med den indre glød - det med sjæl - det med hjertet. Så du kan få dit helt eget kunstværk, som du kan udtrykke din personlighed igennem - du får et smykke andre ikke har.

Smykkesmedjen er registreret hos Force technology/Ædelmetalkontrollen og underlagt deres kontrol og har derfor tilladelse til at benytte navnestemplet LB i mine smykker. Det vil sige, at alle mine håndlavede sølv, kobber og/eller andet metalsmykker bærer stemplet LB, og dette er også din garanti for, at smykket er unikt og fremstillet af mig.

Asymmetri, geometri og smykker med kant

Jeg går meget op i, at hvert smykke fortæller en historie og har sit eget særpræg. Jeg udvikler med kreativitet, finurlighed og stor indlevelse smykker, du med garanti ikke kan finde andre steder. Jeg vil hermed give dig et indblik i, hvor jeg får min inspiration fra:

I mit arbejde med at udvikle unikke smykker lader jeg mig inspirere af det nære og umiddelbare. Guld, platin og diamanter har eksempelvis aldrig tiltalt mig, da jeg ikke bryder mig om materialerne, og jeg synes, at de er for perfekte og kolde. De mangler den indre glød og sjæl, og derfor vil du aldrig opleve smykker fremstillet i disse materialer af mig. Derimod benytter jeg oftest sten, sølv, messing og kobber, da jeg synes, at de giver nogle gode muligheder for at skabe smykker med kant og personlighed.

Jeg har altid været tiltrukket af asymmetriske sammensætninger, da det kan dyrke det 'uperfekte'. Formerne på de forskellige geometriske figurer har ligeledes altid fascineret mig. Eksempelvis har jeg altid synes, at de græske navne for disse er sjove; hexagon = sekskant, trigon = trekant, pentagon = femkant, oktogon = ottekant.

Jeg er inspireret af det naturlige. Jeg ynder derfor at gå og finde sten på stranden, vejen eller til messer, som jeg så senere sliber, polerer og indfatter i anderledes smykker. Jeg nyder at slibe smykkesten og ædelsten og indfatte disse i en speciel og personlig sølvindfatning. Jeg mener, et unikt smykke og ædelsten kan bruges til at understrege din helt egen unikke personlighed.

Smykkesmedjen

 

Min kreative baggrund

Jeg har et mangesidet C.V. bag mig, der blandt andet tæller en blomsterdekoratøruddannelse fra 1989, en kontoruddannelse fra 1992 samt en uddannelse inden for metal og smykkesmed fra 2012.

Jeg blev uddannet som metalsmed i 2012 på Københavns Tekniske Skole, der står for uddannelsen af guldsmedlærlinge. Jeg fik karakteren 12 i mit afslutningsprojekt. Da jeg ikke kunne få en voksen lærlingeplads efter endt skoleuddannelse, valgte jeg at starte min egen virksomhed og springe ud i et job som smykkesmed på fuld tid.

Igennem årene har jeg gået på en del kurser inden for sten- og ravslibning, sølv og smykkekurser. Det vil sige, at jeg udover ovennævnte også er stensliber, hobbygeolog, designer og opfinder.

Desuden er jeg er person, der:

  • Altid har noget med hjerter - om det er sten eller smykker formet som et hjerte - mine initialer LB sat sammen bliver til et hjertelogo - hjertet til jul eller på en snor
  • Samler på citater og andre kloge ord
  • Ynder at nyde cappuccinos, lakrids og andet lækkert
  • Elsker det danske vejr, med alle de skiftende årstider – men indrømmer da gerne, at jeg er mere til sol og varme end slud og regn
  • Mener, at man aldrig bliver for gammel til at lære noget nyt og forsøger at lære en ny ting hverdag
  • Som generelt tror på, at alle mennesker er gode, og som derfor altid i sidste ende vil gøre det rigtige. Måske er jeg naiv – men har vi alle ikke brug for at tro på, at det gode altid vinder

 

Vil du have “Smykker andre ikke har” så se mere på Smykkesmedjen.dk og find smykket til din unikke personlighed.  

 

”Unika håndlavede halssmykker er smykkekunst – det er ikke kun et smykke” citat Lena Blomgren, smykkesmed, Smykkesmedjen.dk

Smykkesmedjen, håndlavede smykker, unika smykker

Jeg er altid interesseret i at hjælpe dig med at fremstille et smykke efter din egen smag. Du kan blive inspireret af mit smykkekatalog her. Jeg vil med glæde fremstille en særlig variant til dig, der lige nøjagtigt understreger din personlighed.

.