Levering inden for 2-3 hverdage til Danmark.

Læs om unika smykker

Unika smykker - lange halskæder til kvinder med halvædelsten

Jeg sætter stor pris på at skabe det unikke smykke med personlighed, kant og karakter. Jeg vil gerne have, at du kan føle dig speciel og enestående og ikke bare 'ligne alle andre'. Derfor vil jeg gerne fortælle dig om, hvordan jeg fremstiller mine unika smykker. Find hele kollektionen her.

Fremstillingen af unika smykker

Jeg starter fremstillingen af mine håndlavede unika halssmykker med at udvælge en rå smykkesten. Jeg inspicerer da straks stenens form og struktur for at finde stenens sjæl og indre glød, så smykket får karakter og kant. Herefter finder jeg ud af, hvordan stenen skal formes, slibes og poleres - og hér er mulighederne nærmest uendelige. Det kan eksempelvis være, at stenen skal slibes i en særlig form eller være blank over det hele. Man kunne også forestille sig, at stenen skulle indeholde elementer af den rå sten for at vise kontrasten i stenen og vise både det rå og det slebne i stenen. Jeg skærer, sliber og polerer selv stenene på mit eget værksted, hvilket sikrer høj kvalitet, og at jeg kan få lige nøjagtig den udtryksform, jeg synes, at det endelige smykke skal have.  

Med udgangspunkt i den færdige smykkesten udtænker jeg, hvilken indfatning stenen skal monteres i, hvilket slags metal indfatningen skal fremstilles i, hvilket kunne være sølv 925, kobber, messing, bronze eller en kombination af de forskellige metaller. Jeg går meget op i at kvalitetssikre mine smykker og mine materialer, hvorfor jeg kun bruger rene metaller fra kendte danske leverandører til smykkesmede, sølvsmede og guldsmede. Ligeledes sikrer Ædelmetalkontrollen (Force Technology) via kontrolbesøg, at metallet har den korrekte og bedste kvalitet. Det er samtidig din sikkerhed for, at kvaliteten altid er i top hos Smykkesmedjen.

Fremstillingen af unika håndlavede halssmykker, som eksempelvis lange halskæder med sten, er en tidskrævende og grundig proces - og jeg sætter en ære i at skabe et godt håndværk; et lille kunstværk hver gang. At fremstille håndlavede smykker indeholder både den håndværksmæssige del, så som savning, slibning, lodning og polering samt den kunstneriske del. Det giver en kunstnerisk frihed og glæde at designe og udforme et unikt smykke helt fra bunden. Jeg kan lide at fremstille unika smykker, da det både involverer kreative tanker og de mange forskellige teknikker under fremstillingen.

Hvorfor danske unika smykker?

Det er dejligt at være med til at videreføre de fine danske traditioner inden for smykkekunst, kunsthåndværk og dansk smykkedesign - og så alligevel være med til at give det mit helt eget design og 'twist'. Der er noget helt særligt ved at fremstille et unikum eller unikt smykke, og jeg finder en stor glæde og tilfredsstillelse ved at have gjort en indsats for at gøre verden smukkere, bedre og anderledes.

Unikke håndlavede smykker er til dig, der kan lide kunsthåndværk og dansk smykkekunst. Til dig, der ønsker et smykke, der er helt unikt  - et smykke ingen andre har - og som er med til at understrege din enestående personlighed.

Jeg kan lide at fremstille håndlavede smykker og i særdeleshed unika halskæder til kvinder, der sætter pris på god kvalitet og et godt håndværk, og som ikke er bange for at vise, hvem de er og vil udtrykke dette via personlige smykker. Kan du nikke genkendende til dette? Så kan du her hele kollektionen her.

Jeg synes, at livet er for kort til standardsmykker. Du er unik, og derfor synes jeg også, at de smykker, du går med, skal være unikke og understrege din personlighed.

 

De halskæder, jeg har fremstillet, er alle stemplet med mit navnestempel "LB". En halskæde i sølv er desuden også med stempel "925" for at vise, at det er sølv 925. Hvorimod en halskæde i sølv og kobber er ikke stemplet med lødighedsstempel 925, men kun med navnestemplet LB, da det ikke er en sølvhalskæde, men en kobberhalskæde med sølv. Er du i tvivl, om smykket er fremstillet af mig - er du altid velkommen til at kontakte mig - enten på mail@smykkesmedjen.dk eller ringe på tlf 22 75 66 47. Du kan desuden læse mere om navnestempel og lødighedsstempel under "kloge ord" - "stempler i smykker". Se her

Hvis du vil se andre spændende unikke smykker, kan du se mine Kobber Smykker eller Bolo Tie.

”Unika håndlavede halssmykker er smykkekunst – det er ikke kun et smykke” citat Lena Blomgren, smykkesmed, Smykkesmedjen.dk


Køb det personlige unikke smykke til dig selv eller hende, du har kær. Køb unika smykker andre ikke har. Lækker dansk smykkedesign af unika halskæder med halvædelsten - se her og bliv inspireret af de lækre og flotte håndlavede lange halskæder til kvinder. Design smykker i bedste kvalitet hos Smykkesmedjen.dk Køb dine smykker online her.