Brug Rabatkoden SM40 og få 40% rabat på alle smykker på Smykkesmedjen.dk - koden er gyldig til og med 15 november 2020

Læs om ringe

Læs mere om unika fingerringe, kobberringe og sølvringe til både kvinder og mænd

Hos Smykkesmedjen får du høj kvalitet og smykker med personlighed og karakter. Det er vigtigt for mig, at du kan føle dig særlig og kan give dig selv eller én, du har kær en gave, der viser en passion for smykkefremstillingen med håndværksmæssig oprigtighed, og som alligevel har et eget særpræg. Find hele kollektionen her.

Jeg vil hermed forklare, hvordan jeg fremstiller mine håndlavede og unikke ringe:

Fremstillingen af ringe hos Smykkesmedjen

Jeg har en stor passion for at skabe det unikke og det særlige, hvorfor jeg først og fremmest vil understrege, at hos Smykkesmedjen får du kun håndlavede og unikke ringe, der personligt er fremstillet af undertegnede - Lena Blomgren.

Jeg fremstiller alle Smykkesmedjens ringe enten af kobber, sølv eller bronze - eller en kombination af dem alle. Dette gøres enten råt med hammermærker, med fint udsavede figurer eller med indfattede sten eller perler. Ringene er alle fremstillet af metal, der er specielt fremstillet og egnet til fremstilling af smykker. Det vil sige, at de metaller, jeg bruger, ikke indeholder nogle skadelige metaller, såsom nikkel eller bly. Du kan derfor trygt bruge alle mine håndlavede smykker.

Alle Smykkesmedjens ringe er unikke, og du finder således ikke to ringe, der er ens. De er alle fremstillet efter gamle håndværksmæssige traditioner og er derfor alle håndlavede og ikke maskinfremstillet.

Jeg vil gerne give dig en garanti for, at du får den bedste kvalitet, og at det er mig, der ved håndkraft har fremstillet ringene, hvorfor ringe fremstillet af kobber, sølv 925 eller bronze alle indeholder mit stempel 'LB' og eventuelt et lødighedsstempel. Læs nærmere om dette ved at klikke her ”Stempler i smykker”.

Ringe er ikke kun smykker til kvinder, men lige så meget flotte smykker til mænd.  Jeg fremstiller ringe, der både kan være feminine eller maskuline og således både være flotte smykker til hende og ham. Jeg finder stor glæde og tilfredshed ved at fremstille unikke ringe, da det både indbefatter en håndværksmæssig og kunstnerisk proces. Et smykke fortæller en historie og kan være en udbygning af din personlighed og din karakter. Endelig finder jeg det tilfredsstillende at vide, at du ikke kan finde andre med samme smykke.

Lidt om fremstillingen af hver ringtype

Kobberringe:

Kobberringe har som regel et lidt råt udseende og overflade - de kan virke grove, store og rå, men de er faktisk meget behagelige afrundede og bløde i kanterne. Og de giver således en god følelse for hånden og lækre at røre ved. De er oftest hammerslået, og så er de mest af alt fremstillet til at blive båret på andre fingre end ringfingeren. Derfor benyttes kobberringe oftest til pegefingeren eller tommeltotten. En ring, der passer både til herrer og damer. Læs gerne mere under kobbersmykker.

Kobberringe med sølv:

En ring, der ikke er fremstillet i det samme metal, vil altid få den laveste lødighed. Det vil sige, at en sølvring 925, hvorpå der loddes kobberhjerter eller andet i kobber, ikke længere må stemples med 925S, men skal stemples med CU for kobber eller blot LB for fremstilleren = Lena Blomgren. Disse ringe er eksempelvis de små tynde i sølv med små kobberhjerter eller de lidt kraftigere stribede i kobber og sølv.

Sølvringe:

Sølvringene, som jeg frembringer, er enten mere feminine og spinkle eller større og mere rå. De feminine ringe ses oftest med indfattede perler eller sten - eller de kan være viklede i asymmetriske mønstre for at skabe variation og særpræg. Jeg mener, at disse ringe særligt er egnede til kvinder, der tør at vise personlighed og selvstændighed. Hvorimod de mere kraftige og maskuline sølvringe er betydeligt større og mere rå i deres udformning, og de har som regel hammermærker og noget oxyderet på sig. Fælles for alle sølvringene fremstillet af mig er, at de både bærer stempelmærket 925 og LB.

Bronzeringe:

Bronzeringe er som regel alle hammerslået, og mønstrene varierer meget i udformningen - alt efter viklingen. Desuden kan alle bronzeringene hurtigt reguleres 1 til 2 numre enten op eller ned i størrelse. En let og enkel ring til både kvinder og mænd.

Afsmitning fra kobberringe og bronzeringe

Nogle personer kan afgive en syre i huden, der kan resultere i, at der fremkommer en grønlig afsmitning i huden. Jeg vil gerne understrege, at en sådan afsmitning ikke er farlig og kan nemt afvaskes med sæbe. Og faktisk siger min egen erfaring, at en sådan afsmitning faktisk kan bruges som en indikator for stress. Dette er dog ikke et videnskabeligt bevis.

Men min egen erfaring er: Jeg har selv en Witchring, der er fremstillet i kobber. Hvis jeg har haft meget travlt i en periode, ja så kan jeg få en grøn afsmitning på min finger. Så hvis du har en kobberring eller bronzering og meget afsmitning på fingrene, så stop lige op og tag en pause. Dette er bare et godt råd.

Lidt historie om ringe

Tilbage i det gamle Romerrige var fingerringe meget udbredt som smykke. Det var en måde at kunne fremvise rigdom og magt på. Ringene tjente også som et praktisk formål - nemlig ved at fungere som signetringe, hvilket vil sige, at de blev brugt i stedet for en underskrift.

En del af ringene indeholder tillige smukt udskårne ædelsten og krystaller, der er udformede som billeder eller portrætter (også kaldet kaméer). Man begyndte at lave ringe med sten i, hvilket skulle vise sige at have en meget helbredende og beskyttende effekt for deres ejermændene. Det er blandt andet derfra, at ”Månedens lykkesten” og ”krystalhealing” stammer fra.

I denne video kan du se mere om mine håndlavede unika ringe.

 


Du kan købe flotte specielle fingerringe, som ingen andre har her. Her kan du ligeledes finde spændende unika ringe til både kvinder og mænd - flotte unikke ringe i eget design og i god kvalitet.