Levering inden for 2-3 hverdage til Danmark.

Læs om øreringe

Læs mere om Smykkesmedjens øreringe

Hos Smykkesmedjen tilbyder jeg, Lena Blomgren, en række unikke øreringe. Med indlevelse, passion og sjæl fremstiller jeg øreringe både med sten, perler og af både kobber og sølv. Du kan se hele kollektionen af øreringe her.

Jeg går meget op i, at mine håndlavede smykker viser personlighed, og du vil opleve, at alle øreringene er unikke. Alt efter hvilke farver, materialer og metaller, der er brugt til fremstillingen af øreringene, vil udformningen af øreringene variere meget. Hvert smykke fortæller en historie og med kant, karakter og høj kvalitet bliver hvert smykke et kunstværk.

Da alle øreringene er fremstillet i hånden, kan der forekomme små forskelle i øreringene. Jeg mener, at det er en del af charmen ved håndlavede smykker. Ingenting er helt nøjagtigt ens - ikke engang øreringene. Jeg kan lide at dyrke det 'uperfekte' og det asymmetriske, da jeg synes, at der er en anden dybde, sjæl og signifikans over dette.

Som regel sælger jeg øreringene som et samlet sæt, men jeg fremstiller også enkelte øreringe. Det vil fremgå tydeligt at billederne. Har du selv specielle ønsker til udsmykning og udformning, så send gerne en mail på mail@smykkesmedjen.dk eller ring til mig på 22 75 66 47, og så kan vi tale om det.

Materialerne i øreringene

Til fremstillingen af Smykkesmedjens øreringe er jeg meget bevidst om, at alle mine øreringe, ørestikker og ørebøjler enten er i sølv, kobber eller double - altså rene metaller. Samtidig er jeg meget opmærksom på, at de andre materialer, der bruges til vedhænget i øreringene, ikke indeholder nikkel eller andre skadelige stoffer. Jeg kan personligt godt lide, at øreringene hænger. Jeg synes, at det kan give noget dybde og fylde. Det bevirker samtidig, at valget af perler, sten, mellemstykker og charms afhænger af, om det giver en god sammenhæng, om det passer sammen med, at øreringene skal kunne hænge.

Fakta om øreringe

Ordet er lidt misvisende, da øreringe mange gange ikke er udformet som en ring. Derimod er øreringene enten udformet som stikkere eller ørebøjler, der stikkes gennem hullerne i ørene eller klipses på øreflippen. Hvorimod en ørering, der faktisk er helt rund som en ring, kaldes en creoler.

Øreringe bruges i dag af både mænd og kvinder, der er dog stor forskel på udseendet på øreringene til henholdsvis mænd og kvinder:

Øreringe til kvinder indeholder som regel flere dele og er meget mere prangende og pompøse. De er større, og der er ofte kælet mere for detaljerne.

Øreringe til mænd er som regel enten meget enkle, hvilket vil sige, at de eksempelvis kun indeholder en diamant, en hængende perle eller kan være udformet som en creol. 8 ud af 10 mænd, der går med øreringe, har også kun ørering i det éne øre.

Du kan opleve alle mine øreringe her.