Læs om herresmykker

Læs mere om Smykkesmedjens herresmykker

Hos Smykkesmedjen fremstiller jeg ikke kun smykker til kvinder. Jeg fremstiller i lige så høj grad også maskuline smykker til mænd. Dette gælder både halskæder, ringe, slipsenåle, bolo tie og herre armbånd. Du kan se hele kollektionen her.

Smykker til mænd er ikke længere kun slipset, uret og vielsesringen

Hvorfor skal man altid følge de konservative normer og dyder? Hvorfor kan man ikke selv være med til at sætte sit eget præg på ens påklædning, så det ikke bliver for kedeligt og konservativt? Hos Smykkesmedjen er vi store fortalere for, at smykker bliver et middel til at udtrykke personlighed, karakter og kant.

Smykker er heldigvis ikke noget, der kun er forbeholdt for kvinderne længere. Nej flere og flere mænd er ved at få øjnene op for, at der findes andre ting at tage på end tøj og sko. Herresmykker behøver jo ikke at være kedelige og konservative. Jeg synes, at smykker til mænd gerne må afspejle et lidt råt 'look', så det ikke behøver at være så pænt og 'nuttet'. Frisk dig selv op (eller din mand) med nogle rå og maskuline smykker.

Smarte og sexede smykker, som en mand kan have på, kunne eksempelvis være et armbånd til herrer af læder. Det kunne ligeledes være ringe til mænd i sølv eller kobber. Jeg oplever endvidere, at flere og flere mænd benytter manchetknapper til hverdag også - hér har manden for alvor mulighed for at vise karakter og særpræg og adskille sig fra kollegerne. Jeg kunne også forestille mig, at et Bolo tie er et rigtig oplagt smykke til en mand - der tør at være ved sig selv og ikke har noget imod, at det giver noget personlighed.

Mulighederne er mange for mænd, når det gælder smykker, og jeg oplever, at flere og flere mænd går med smykker. En herre halskæde med sten og læder kan også give et ret råt og sexet 'look' - og er det ikke det, de fleste mænd gerne vil signalere? Øreringe kan ligeledes være et godt bud på et flot smykke til manden.

Du kan se hele kollektionen til mænd her.