Levering inden for 2-3 hverdage til Danmark.

Læs om halskæder

Læs mere om Smykkesmedjens halskæder

Hos Smykkesmedjen tilbyder jeg et bredt udvalg af unikke og håndlavede halskæder - alle af højeste kvalitet. Du kan blandt andet finde lange halskæder til kvinder, halssmykker med halvædelsten og perler eller halskæder med vedhæng. Find hele kollektionen her.

Fremstillingen af halskæder hos Smykkesmedjen

Hos Smykkesmedjen tilbyder jeg mange forskellige typer af halskæder til kvinder eller mænd: Dette være sig halskæder med perler, læder, stålwire og sten i både sølv og/eller kobber. Mulighederne er mange, hvilket gør det muligt at finde lige netop en halskæde, der kan være en forlængelse af din personlighed. Centralt er, at der kun findes ét af hvert smykke, så du kan være sikker på ikke at møde andre med samme smykke.

Når jeg fremstiller halssmykker og halskæder til kvinder, tænker jeg meget over de materialer, jeg anvender, og at de er af højeste kvalitet. Samtidig er det vigtigt, at det er materialer, der komplimenterer hinanden og ikke 'overtrumfer' hinanden. Jeg vælger materialer og farver ud fra, om de passer sammen. Om der er harmoni eller kontrast, så mener jeg, at begge dele har en charme og kan give et særligt udtryk til smykket, således at hvert smykke kan fortælle sin egen historie.

Frem for alt og vigtigst af det hele så skal det være behageligt at have smykket rundt om halsen. Det skal være en oplevelse, og det skal være med til at udtrykke din unikke personlighed.

Alle Smykkesmedjens smykker udstråler personlighed. Det er smykker med sjæl og en indre glød, og som kan fremhæve, hvem du er og være med til underbygge din integritet som menneske.

Så er du på jagt efter noget helt specielt, bør du også kigge på mine unika smykker. Her bruger jeg spændende håndslebne sten, som jeg selv sliber og indfatter i metal - oftest i sølv eller kobber eller en kombination af begge. Læs også mere om kobbersmykker.

Lidt historie om halskæden

Halskæden er et smykke, der kan dateres omkring 40.000 år tilbage i tiden - helt tilbage til dengang vi alle var hulemænd og -kvinder. Jeg kan forestille mig, at man fandt en smuk sten, en spændende muslingeskal, anderledes frøskaller, en fjer eller en tand fra et farligt dyr og så trak det på en tråd og bar det rundt om halsen eller armen og dermed omdannede det til et smykke.

Mennesket har altid haft behov for at pynte sig. At bære en smuk og unik halskæde kan gøre, at man skiller sig ud fra mængden, og at man tør at være anderledes. Det kan være med til at tiltrække opmærksomhed på bæreren af smykket og fremhæve ens personlige stil og karakter.

Med et smykke fra Smykkesmedjen får du netop mulighed for at skille dig ud og styrke din personlighed. Du får mulighed for at vise omverden, hvem du er, og hvad du står for. Særligt halskæder kan være en meget personlig udsmykning, der kan fortælle omverden, hvem du er, og en smuk halskæde kan altså styrke din selvfortælling og din selvopfattelse.

Smykker til enhver lejlighed

Med en halskæde fra Smykkesmedjen har du gode muligheder for at have den rette udsmykning til enhver lejlighed. Alt efter, hvad halskæderne sættes samme med, kan de både bæres til den helt store dag, samt til mindre formelle lejligheder hvor halskæden snildt kan matche en fin t-shirt og cowboybukser. Kun fantasien sætter grænserne.

Mange af mine halskæder har en magnetlås i stedet for den almindelige fjederlås. Det betyder, at du nemt og enkelt kan samle halskæden uden hjælp fra andre.  

Jeg fremstiller ligeledes smykkesæt, så halskæde og armbånd kan passe sammen - og samtidig kan de også bruges individuelt. Så er der en halskæde eller et armbånd, du synes om, og du kunne tænke dig at have et matchende sæt, så skriv eller ring endelig på mail@smykkesmedjen.dk eller tlf. 22 75 66 47.

Herunder kan du se mere om Smykkesmedjens halskæder. Du kan finde alle halskæderne her.