Levering inden for 2-3 hverdage til Danmark.

Magnetlåse - smykkelåse

Magnetlåse til smykker og andre smykkelåse

Hvorfor bruge magnet låse til smykker.

Hvis du vil, kan det nu være slut med, at fumle med umulige smykkelåse, som ikke er til, at åbne og lukke. Smykkekunsten er nu rykket ind i det enogtyvende århundrede takket være magnetlåsen.

Når jeg laver smykker, kan jeg ikke lide, at bruge for små låse, der ikke er til at åbne.  Små låse gør ikke smykket funktionel og det mindsker efter min mening smykkets brugsglæde. Jeg bliver selv sur og irriteret, når jeg ikke selv kan få smykket på første gang – og hvorfor blive sur og irriteret, når der nu er en god løsning!

Fordele ved magnet låse til smykker.

Jeg mener, at magnetlåse til smykker er en af det enogtyvende århundredes bedste opfindelser inden for smykkefremtilling.  Magnetlåsen er også efter min mening på højde med opfindelsen af lynlåsen, telefonen og blenderen - og hvem vil være foruden dem. Magnetlåsen øger virkeligt smykkes brugsværdi og brugsglæde.

Magnetlåse kan med stor fordel bruges af de fleste mennesker

-          Det gør det nemmere for dig, at bruge smykket. Du behøver ikke en anden person til, at hjælpe dig med, at åbne og lukke låsen på dit smykke.

-          Det er perfekt til dig, der måske ikke er lige, så sikker på hånden mere, som du var for nogle få år siden.

-          Har du gigt eller svage fingre, gør en magnetlås, bare det hele så meget nemmere, når du vil have en halskæde eller et armbånd på.

Jeg bruger selv magnetlåse til de smykker jeg laver til min mor, og hun er bare så glad, fordi hun nemt og praktisk selv kan tage smykkerne på.

Magnetlåse er spændende, fordi de kan fås i så mange forskellige former og materialer.

Her kan du se et lille udsnit af forskellige magnetlåse, jeg har brugt i de smykker, jeg har fremstillet

 smykker andre ikke harsmykker andre ikke harsmykker andre ikke harsmykker andre ikke harsmykker andre ikke harsmykker andre ikke harsmykker andre ikke harsmykker andre ikke harsmykker andre ikke harsmykker andre ikke harsmykker andre ikke harsmykker andre ikke harsmykker andre ikke har

Andre smykke låse.

Her kan du se et lille udsnit af forskellige andre låse jeg har brugt i mine smykker:

smykker andre ikke harsmykker andre ikke harsmykker andre ikke har

Hvordan vælger jeg en lås til smykket.

Den kæde, jeg vælger at bruge til en halskæde eller et armbånd, er med til at bestemme, hvilken slags lås som jeg bruger til smykket. Magnetlåse kan nemlig ikke bruges til alle slags kæder. Derfor bruger jeg også andre typer af smykkelåse. Det kan være ”S” låse eller almindelige låse i en spændende udformning så som hjerter.

Typisk vil det være en lidt større lås, så den stadig er nem, at åbne og lukke. Naturligvis uden at det går ud over sikkerheden.

Inden jeg bruger en ny type lås i et smykke. Har jeg testet den og vil derfor kun vælge, at bruge låsen i mine smykker - hvis jeg mener, det er nemt for dig, at åbne og lukke låsen uden hjælp fra andre mennesker.

Når jeg laver halskæder og armbånd, tænker jeg meget over hvilken slags lås, der skal bruges til smykket. Låsen skal indgå som en del af smykket, den skal understrege smykkets karakter og sjæl. En lås skal ikke bare være en lås - noget der er gemt væk i nakken eller under håndledet – nej, en lås skal være en naturlig integreret og funktionel del af smykket.

Derfor kan du hos smykkesmedjen, udover at se billeder af selve smykkerne fra forskellige vinkler også se et nærbillede af den lås, der er i smykket.  Samt en beskrivelse af hvilket materiale, låsen er fremstillet i. Der kan dog allerede tilføjes, at magnetlåse som reglen altid er fremstillet af stål – men at de fås i mange farver og faconer.

Klik her og se eksempler på halskæder fra Smykkesmedjen og de smykkelåse jeg har brugt

Se her hvor nemt det er at bruge smykker med magnet låse