Fri fragt fra 999 kr. Fri returnering inden for 30 dage. Levering inden for 2-3 hverdage.

Stempler i smykker

Der bør være stempler i alle håndlavede smykker så man kan se, hvem der har fremstillet det. Og derfor er der, det naturligvis også i mine. Da smykkesmedjen.dk og jeg (Lena Blomgren) er seriøs virksomhed, er jeg naturligvis registreret hos Force teknology også kaldet Ædelmetalkontrollen og underlagt deres kontrol og har derfor ansøgt om tilladelse til og fået lov til, at benytte navnestemplet LB i mine håndlavede unika smykker.

Det vil sige, at alle de håndlavede smykker i sølv, kobber, bronze og/eller andet metal, som du kan købe på Smykkesmedjen.dk, alle vil bærer stemplet LB, og dette er samtidigt også din garanti på, at smykket er fremstillet af mig, Lena Blomgren.

Stemplet sladre om, hvem der har fremstilet smykket

Det er simpelthen for, at man ved hjælp af stemplerne, at man kan spore sig frem til, hvem, der har fremstillet det givende smykke og hvad, det er fremstillet af. Det lyder måske tosset, men det er en simpel, og meget effektiv måde på, at undgå fusk og svindel. Der er jo desværre nogle, der kunne, finde på, at benytte andre metaller og så kalde dem noget andet, for at få en højere pris for smykket.

Laveste lødighed, bestemmer

Derfor er også, at når man lodder forskellige metaller sammen, eksempel sølv 925 og kobber, så vil smykket altid få den laveste lødighed, altså kobber. Det vil sige, at det bliver til et kobbersmykke og ikke et sølvsmykke med kobber. Og at smykket, derfor ikke længere må stemples med 925, som er stemplet for sølv, men evt. stemples med CU (altså den latinske betegnelse for kobber) i stedet for.

Det lyder måske, meget kringlet og besværligt, men det er faktisk for, at beskytte dig som forbruger, så du ikke bliver snydt, det er altså din garanti, på at det du køber nu, også er af rent sølv, kobber eller andre materialer.