Levering inden for 2-3 hverdage til Danmark.

Hvorfor ikke alt metal kan bruges til fremstilling af smykker?

Hvorfor er det egentlig, at ikke alt metal, bør bruges til fremstillingen af smykker?

smykker, unika

Der er absolut ikke tilrådeligt, at genbruge gammelt metal. Alt efter, hvad metallet originalt har skullet været brugt til. Så tilsætter metalindustrien, et eller flere andre metaller, (nikkel – bly- og andre tungmetaller) således, at metallet hårdhed og holdbarhed forbedres og metallet derved får nogle andre egenskaber end det har i forvejen. Således at hårdhed i metallet bliver forbedret for at bedre at kunne modstå slag eller bukning eller at der bliver betydelig nemmere, at dreje ting ud i metallet og at drejespånerne heller ikke bliver så lange og skarpe, så sikkerheden forbedres og det derved gøres nemmere at fabrikerer ting af metallet. I den proces med fremstilling af metallerne forringes metallernes renhed betydeligt mange gange fordi der tilsættes andre metaller (som reglen tungmetaller). Det kan derfor have store konsekvenser både miljømæssige, men absolut også helbredsmæssigt, hvis man bruger genbrugsmetaller eller bruger metallet til andre ting end det, det er fremstillet til. Man bruger jo heller ikke gamle malerbøtter til, at drikke saftevand af eller det bør man, så absolut IKKE gøre.

Ikke hensigtsmæssigt, at genbruge gammelt metal

Det er derfor absolut IKKE tilrådeligt eller hensigtsmæssigt, at bruge eller genbruge den gamle” messing lysestage”, "messing dørhåndtag", "kobberrør", "kobbergryder", "kobberpander", til fremstilling af smukke smykker. Selv om man, selvfølgelig, da godt kan – dette er jo op til ens egen samvittighed om man vil udsætte sit eget eller andres helbrede, på fremstillingen af smykker af genbrugsmetal, bare fordi man vil spare. Jeg (smykkesmedjen.dk) har dog den holdning, at der ALDRIG skal bruge genbrugs metal til smykker fremstillet fra Smykkesmedjen.dk og det bliver der derfor heller ikke.

Smykkesmedjen.dk overholder lødigheden

Alle smykker, der fremstilles af Smykkesmedjen.dk, er derfor fremstillet af nye, rene materialer, det vil sige, at alt, overholder den rette lødighed, og at intet af metallerne indeholder hverken nikkel eller bly. Således, at alle smykker der er fremstillet af Sølv 925, sølv 935,er ”rene sølvsmykker” og at smykker med kobber, messing eller bronze ligeledes heller ikke indeholder hverken nikkel eller bly). Jeg køber mine metaller fra kendte leverandører som Aktiv Guld, Fritz Pedersen eller Cooksongold.uk. Og jeg bliver årligt løbende kontrolleret af Force teknology også kaldet Ædelmetalkontrollen. Det er din sikkerhed for, at metalkvaliteten er i orden hos Smykkesmedjen.dk, men skulle du alligevel blive i tvivl er du meget velkommen til, at tage kontakt til mig – på enten 22 75 66 47 eller via nedenstående formular.

.